Menu Search

Home Services Beveiliging

Beveiliging

Door technologische ontwikkeling en nieuwe wet- en regelgeving veranderen de behoeftes en eisen op gebied van beveiliging en veiligheid continu. Een veiligheids- of beveiligingsincident kan ertoe leiden dat kostbare bezittingen of vertrouwelijke bedrijfseigendommen verloren gaan, of erger nog, dat de veiligheid van medewerkers in gevaar komt. De full service van SPIE gaat vanaf het ontwerp tot en met plaatsing en onderhoud van systemen voor inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, installaties voor camerabewaking en toegangscontrole.

 

Inbraakbeveiliging

Om er zeker van te zijn dat de waardevolle inventaris of vertrouwelijke bedrijfsinformatie optimaal beschermd wordt, is een professionele inbraakbeveiligingsinstallatie van essentieel belang. Naast het installeren en onderhouden van het beveiligingssysteem, verzorgen we ook in samenwerking met partners de meldkamer- en bewakingsdiensten. SPIE is dan ook een BORG-gecertificeerd beveiligingsbedrijf.

Brandbeveiliging

Wij bieden oplossingen om een ruimte of gebouw op een eenvoudige en betrouwbare wijze tegen brand te beveiligen. Een brandmeldsysteem signaleert brand of rook en stuurt vervolgens een bericht naar de juiste partij, zodat er snel actie ondernomen kan worden. Het ontwerpen en aanleggen van een brandmeldsysteem is complex en vraagt om kennis van normen, certificeringen, het pand en de organisatie. Als erkend branddetectiebedrijf weten wij precies wat er moet gebeuren om een bedrijf optimaal en deskundig te beveiligen – ook tegen brand.

Lees ook meer over onze sprinklerinstallaties

CCTV systemen

Het bewaken van gebouwen en productieprocessen gebeurt steeds vaker door middel van videocamera’s. Om ongewenste bezoekers te registeren, is er een compleet aanbod dat varieert van eenvoudige vaste camera’s tot geavanceerde supersnelle dome camera’s. Afhankelijk van de wensen en behoeftes komen onze specialisten altijd met een maatwerkoplossing.

Toegangscontrole

Soms kan het belangrijk zijn om de toegang tot het bedrijfspand of een afdeling binnen het bedrijf te beperken tot een selecte groep, al dan niet binnen vastgestelde tijdstippen. In dat geval biedt een toegangscontrolesysteem uitkomst. Dankzij ons moduleconcept is het ook mogelijk om het toegangscontrolesysteem te combineren met bijvoorbeeld een terminal voor de registratie van werktijden of een intercomsysteem. Benieuwd hoe wij kunnen helpen?

Service de klok rond

Om installaties in top conditie te houden, staan wij middels een service overeenkomst 24/7 klaar voor een snelle opvolging van eventuele storingen aan het systeem. Daarnaast controleren we minimaal één keer per jaar de werking van de veiligheidssystemen.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met ons verkoopteam

+31 (0)88 119 65 65 info.security(at)spie.com