Menu Search

Home Services Beheer en onderhoud installaties

Beheer en onderhoud installaties

Comfort en veiligheid op de werkvloer zijn belangrijk. Een professioneel beveiligingssysteem ontneemt zorgen, camera’s houden een oogje in het zeil en de laatste domotica-ontwikkelingen garanderen optimaal comfort. Omdat wij continu onze kennis en kunde up-to-date houden, kunnen wij adviseren over de nieuwste toepassingen voor alle gebouwgebonden installaties. En die worden met de dag meer energiebesparend en gebruiksvriendelijker.

Zowel werktuigbouwkundige als elektrotechnische installaties vallen binnen ons expertisegebied. Zo onderhouden we bij Avans Hogeschool en Heineken alle werktuigbouwkundige installaties. SPIE gaat een stap verder door ook het conditiemanagement op zich te nemen. Er worden besparingen gerealiseerd op het energieverbruik.

Zuiver water in vijf heldere stappen

Ziekmakende legionellabacteriën kunnen onder andere voorkomen in drink- en proceswater. SPIE voert in eigen beheer het complete traject van preventie en bestrijding voor het drinkwaterleidingnet uit. Dit gebeurt in vijf stappen en volgens de laatste certificeringen en accreditering. Een risicoanalyse resulteert in een compleet overzicht van de gehele drinkwaterinstallatie en een helder overzicht van de benodigde corrigerende maatregelen. Installaties worden vervolgens aangepast aan de NEN 1006-normering eb de WATER Werkbladen. Onder accreditatie nemen onze gecertificeerde medewerkers watermonsters van het leidingnet. Het beheersplan vormt dan ons ‘plan van aanpak’ met een planning voor spoelingen, controles, metingen, analyse en onderhoud van de installatie. Dit gieten we in de vorm van een onderhoudscontract, zodat de drinkwaterinstallatie altijd aan de laatste wettelijke eisen voldoet en SPIE als één partij alle werkzaamheden uitvoert.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Han-Michiel Verroen

+31 (0)6 513 697 60 han-michiel.verroen(at)spie.com