Menu Search

Home Projecten Van Weel Bethesda Ziekenhuis en SPIE vinden elkaar in kernwaarden

Van Weel Bethesda Ziekenhuis en SPIE vinden elkaar in kernwaarden

In het kleinste ziekenhuis van Nederland werkt SPIE sinds 2016 dagelijks aan de installaties die betrokken zijn bij de uitbouw- en renovatieprojecten. En dat zijn er in die twee jaar aardig wat geweest. Nadat SPIE de aanbesteding gegund kreeg voor de bouw van de nieuwe hartkatheterisatiekamer, is SPIEer kind aan huis. En met de drie grote bouwprojecten in aantocht ziet het ernaar uit dat dat voorlopig ook zo blijft.

Het Van Weel Bethesda Ziekenhuis in Dirksland mag dan wel het kleinste ziekenhuis van Nederland zijn, haar bouw- en verbouwingsprojecten pakt ze groots en vol verantwoording aan. In twee jaar tijd is er een nieuwe hartkatheterisatiekamer gebouwd en is de Spoedeisende Hulp compleet gerenoveerd, met tien nieuwe observatieruimtes, een nieuwe bewakingsbalie, een nieuw entree, drie isolatiekamers en een nieuwe zusterroepinstallatie. Daarnaast is er een complete glasvezelinstallatie aangelegd en is tussendoor ook nog ‘even’ een automatiseringssysteem voor patiëntenverwerking aangelegd. Voor de komende periode staan er drie grote bouwstromen gepland: de uitbouw van de afdeling chirurgie en de renovatie van de kinderafdeling en de fysio- en KNO-afdeling. Omdat deze drie bouwstromen tegelijk gaan lopen, wordt het team van SPIE bij het Van Weel Bethesda logischerwijs uitgebreid.

Kernwaarden

Het ziekenhuis in Dirksland heeft vier kernwaarden geformuleerd die ten alle tijdens uitgedragen worden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. “Die kernwaarden zoeken wij ook bij de partijen waar we mee samenwerken. SPIE sluit hier perfect op aan”, zegt Jeanette Breesnee van het Van Weel Bethesda Ziekenhuis. ”De deskundigheid van SPIE komt iedere keer weer boven, er wordt snel geschakeld. Kortom, een prachtige samenwerking met goede kwaliteit!”

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Ron Noordsij

+31 (0)6 531 388 48 ron.noordsij(at)spie.com