Menu Search

Home Projecten Martini Ziekenhuis kiest voor multifunctionele touchscreens

Martini Ziekenhuis kiest voor multifunctionele touchscreens

Informatievoorziening ten behoeve van het herstel van patiënten wordt met de komst van deze schermen naar een hoger niveau getild

Ruim 500 patiëntenbedden in het Martini Ziekenhuis worden voorzien van hypermoderne schermen waarmee patiënten kunnen internetten, tv kijken, radio beluisteren, spelletjes spelen, maaltijden bestellen en skypen met het thuisfront. Via het ZorgMedia systeem wordt de informatievoorziening aan de patiënten bevorderd, wat het herstel van patiënten moet bespoedigen. Harm Wesseling, Directeur ICT & Medische Techniek: “Naast ontspanning, willen we met deze oplossing ook veel meer persoonlijke informatie bij de patiënt brengen over het zorgproces.” Zo kan via het beeldscherm het medische team worden voorgesteld en zijn informatie over agenda afspraken van de patiënt en specifieke informatie over de aandoening, herstel en nazorg direct beschikbaar. Alles is gericht op het tegemoetkomen en ontzorgen van de patiënt, want de patiënt staat centraal.

Bedsite terminals

SPIE is verantwoordelijk voor de installatie en service van deze luxe touchscreens. “Deze slimme zorgoplossing biedt patiënten moderne, laagdrempelige faciliteiten en vereenvoudigt het werk van de artsen en het verplegend personeel. Op deze manier draagt slimme zorgmedia bij aan de kwaliteit en efficiëntie”‚ zegt Han-Michiel Verroen, Business Development Director van SPIE Healthcare. Deze afdeling van SPIE biedt ziekenhuizen en andere zorginstellingen totaalconcepten voor communicatie, entertainment en informatievoorziening.

Lees meer over onze Healthcare services

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Han-Michiel Verroen

+31 (0)6 513 697 60 han-michiel.verroen(at)spie.com