SPIE Meppel werkt mee aan vernieuwing gasnetwerk meet- en regelstation Reijerscop

lines-animated
Industrie SPIE

SPIE werkt mee aan de vernieuwing van meet- en regelstation Reijerscop in Utrecht. Het project is onderdeel van het Gas Network Improvement Programma van de Nederlandse Gasunie, waarbij in het kader van de integriteit en de leveringszekerheid de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Voor SPIE bestaan deze werkzaamheden uit verschillende modificaties aan het gasnetwerk, van het vervangen en verwijderen van afsluitschema’s tot het leggen van een uitlussing voor 2 vloeistofvangers. Middels het nieuwe afsluitschema kan Gasunie de gasaanvoer richting onder meer Utrecht en Maarssen, sturen. SPIE is sinds begin 2018 onderdeel van SPIE Nederland en houdt zich o.a. bezig met design en engineering, realisatie en onderhoud van (ondergrondse) pijpleidingen, kabels, installaties voor o.a. gas- en stadsverwarming distributienetwerken. De Nederlandse Gasunie is de belangrijkste klant van SPIE Meppel. Bekijk de video om te zien hoe het nieuwe afsluitschema bij Reijerscop wordt geplaatst.

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website