SPIE en Janssen Biologics tekenen voor een internationaal samenwerkingscontract

Janssen Biologics
lines-animated

One SPIE ten top bij Leidse pharmaceut

SPIE is per 1 juli 2017 dé onderhoudspartner van Janssen Biologics. Waar voorheen de contracten bij Alewijnse Technisch Beheer en SPIE lagen, worden de werkzaamheden onder één contract samengebracht en uitgebreid tot een Europese samenwerking. Met de ondertekening van dit contract geven beide partijen de intentie af op een toekomstig partnership voor de lange termijn.

One SPIE ten top bij Janssen Biologics. Tino Buuron, contractmanager, is zeer content met het resultaat van de samenwerking tussen SPIE-divisies, Alewijnse, Janssen Biologics en andere SPIE-landen: “Eigenlijk zouden we begin dit jaar al een nieuw contract gaan tekenen met Janssen Biologics, maar vlak voor het tekenmoment werd bekend dat SPIE Alewijnse acquireerde. Dat was uitgerekend de andere contractor, die de productie-installaties in de fabriek onderhield. Hierna is overwogen of men het aandurfde om met SPIE en Alewijnse als één contractor, met SPIE dus, verder te gaan. Dat vertrouwen was er en dus zijn we één contract gaan uitwerken.”

Vanwege het internationale karakter van de farmaceut, werd samen met de SPIE Groep gekeken naar de Europese mogelijkheden. Er is parallel aan het Nederlandse contract een Europese overeenkomst opgesteld, waarin Duitsland en België ook zijn vertegenwoordigd.

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website