Leviton kondigt uitbreiding Premium Partnership met SPIE aan

Nieuw driejarig contract markeert 20 jaar samenwerking tussen SPIE en Leviton

lines-animated
Leviton en SPIE tekenen nieuw partnershipovereenkomst

In de afgelopen 17 jaar hebben Leviton en SPIE Nederland een intensieve samenwerking onderhouden om vitale markten, zoals ziekenhuizen, scholen en overheidsgebouwen te voorzien van hoogwaardige netwerkinfrastructuur en installaties. Het nieuwe driejarige contract breidt de samenwerking verder uit en markeert nu 20 jaar onafgebroken partnerschap.

Leviton, een wereldwijde single-source fabrikant van koper- en vezelbekabelingssystemen, levert SPIE een volledig portfolio van netwerkproducten. “De snelle doorlooptijden en betrouwbare en kundige ondersteuning maken dat wij heel graag met Leviton samenwerken”, zegt John Besamusca, Business Unit Manager van SPIE. 

Jeroen Loonstra, directeur voor de BeNeLux en DACH regio van Leviton Network Solutions: “Ook vinden we elkaar in gedeelde duurzaamheidsambities. SPIE voert duurzaamheid door tot de kern van haar dienstverlening, in de gehele keten. Alles met als doel om emissies te verlagen. Dat doet Leviton ook; de productiefaciliteit van Leviton in Glenrothes (Verenigd Koninkrijk) was de eerste fabriek voor datacommunicatie die CO₂-neutraliteit bereikte. Ook het streven naar CO₂-neutraliteit in alle bedrijfsactiviteiten in 2030, vertegenwoordigt een voortdurende inspanning om de duurzaamheid in alle bedrijfsactiviteiten van Leviton te verbeteren.” 

Beide partijen kijken uit naar nog vele jaren van samenwerking en de voortzetting van een wederzijds voordelige samenwerking om hun klanten het beste te bieden.

 

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.