Eurofiber tekent partnerovereenkomsten met SPIE

Eurofiber SPIE
lines-animated

Eurofiber Nederland heeft nieuwe contracten gesloten met SPIE Nederland, BAM Telecom, Circet Nederland en Siers Telecom voor de aanleg van glasvezelverbindingen.

De contracten zijn een verlenging van de samenwerking met de vier bedrijven. Naast de aanleg betreft het in het geval van BAM Telecom en SPIE Nederland ook het onderhoud en schadeherstel van het Eurofiber glasvezelnetwerk. Meile de Haan, group director Network Infra van Eurofiber: “BAM, Circet Nederland, Siers en SPIE hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan Eurofibers snelle expansie in de afgelopen jaren. Digitale infrastructuur is voor onze klanten, waaronder overheden, utilities, telecomaanbieders en grote ondernemingen, van cruciaal belang en daarom stellen wij hoge eisen aan onze ketenpartners. Ik ben dan ook verheugd dat wij met alle vier nieuwe overeenkomsten hebben afgesloten.”

De vraag naar zakelijke glasvezelverbindingen groeit nog steeds. Bedrijven en organisaties vragen behalve om nieuwe aansluitingen, ook toenemend om een tweede of zelfs derde verbinding op dezelfde locatie om zo de beschikbaarheid te allen tijde te garanderen. De Haan: “Een naadloze samenwerking met onze aannemers is een voorwaarde om onze klanten de kwaliteit te leveren die ze van Eurofiber verwachten. Daarnaast betekent dit partnerschap ook dat we samen steeds blijven kijken hoe we ons kunnen verbeteren. Innovatie is daarom belangrijk onderdeel van de nieuwe overeenkomsten, met als doel de aanleg van netwerken nog verder te stroomlijnen, waardoor we onze klanten nog sneller en kostenefficiënter kunnen aansluiten. Verder is verduurzaming van de keten als een taak die wij gezamenlijk met onze partners gaan vervullen.”

SPIE over de overeenkomst

Henri van Zandbeek, Business Unit Manager FttX van SPIE: “Dit 5-jarige raamcontract geeft een mooi vervolg aan het ruim 20-jarige partnerschap tussen Eurofiber en SPIE. Op basis van onze hoogwaardige kennis en de waarde die wij hechten aan kwaliteit en flexibiliteit blijven wij Eurofiber helpen haar netwerk verder uit te bouwen. Hiermee staan wij gesteld om de gewenste upgrades en migraties door te voeren, zodat het vitale Eurofiber-netwerk betrouwbaar blijft presteren en klaar is voor de toekomst. Vanuit ons Team Projecten en data-gedreven Network Operations Center staan wij 24/7 klaar om Eurofiber te voorzien van turnkey oplossingen en hen daarbij te ontzorgen op het gebied van beheer en onderhoud. Wij kijken ernaar uit om de komende jaren met elkaar te presteren en verdere groei te realiseren!”

SPIE Eurofiber

Over Eurofiber

Eurofiber exploiteert sinds 2000 hoogwaardige digitale open infrastructuur. Met een eigen glasvezelnetwerk en datacenters bieden ze bedrijven, overheden en non-profit organisaties toekomstvaste, slimme en open cloud infrastructuur- en connectiviteitsoplossingen.

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.