Menu Search

SPIE en maatschappelijke lokale betrokkenheid

Ons succes delen we graag met anderen. Vanuit de visie om dicht bij de klant én onze medewerkers te staan is SPIE graag betrokken bij lokale initiatieven die bijdragen aan sportieve, culturele en maatschappelijke activiteiten.

Kerst Sponsor Actie

Sinds 2014 heeft de directie van SPIE Nederland de Kerst Sponsor Actie in het leven geroepen. Alle medewerkers van SPIE mogen een goed doel aandragen dat zij een warm hart toedragen. De directie van SPIE Nederland stelt € 20.000 beschikbaar om te verdelen onder de mooiste goede doelen. Dat brengt de betrokkenheid bij een aantal goede doelen dichter bij de leefomgeving en belevingswereld van onze collega’s.

Lokale opleidingsinstituten

In samenwerking met lokale scholen worden leerwerkplekken ingericht om jonge mensen op te leiden en te trainen. SPIE staat open voor leerlingen van hogescholen om af te studeren, onderzoek te doen en op die manier kennis te maken met het bedrijfsleven.
Daarnaast besteedt SPIE veel aandacht aan de vakkanjers. Jonge technici die zich willen meten met de beste van Nederland worden vakkundig begeleid door de praktijkopleiders van SPIE. In de afgelopen jaren zijn er vele successen behaald waarbij er zelfs gestreden werd op het hoogste podium bij de Worldskills.

Time4society

NLdoet is een landelijk initiatief waar SPIE jaarlijks aan meedoet en wat inmiddels in de hele organisatie leeft. Vrijwillige werkzaamheden variëren van het planten van bomen, het ruimen van fietsen uit de gracht tot het opknappen en energiezuiniger maken van gebouwen.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Manouk Loonstijn

+31 (0)6 12451682 manouk.loonstijn(at)spie.com