Menu Search

Veiligheid en gezondheid, duurzame inzetbaarheid en diversiteit hebben onze focus als het gaat om onze medewerkers. Zij zijn immers ons belangrijkste kapitaal, spelen een belangrijke rol bij het realiseren van de strategische doelstellingen en maken het verschil bij onze klanten.

Het is de verantwoordelijkheid van alle medewerkers van SPIE om in samenwerking met onze opdrachtgevers, leveranciers en partners ons maximaal in te zetten om iedere vorm van letsel, ziekte of schade zoveel mogelijk te voorkomen. SPIE neemt alle mogelijke maatregelen om risico’s te verkleinen en ervoor te zorgen dat medewerkers veilig kunnen werken. Veiligheid is binnen de gehele sector van belang SPIE heeft de Governance Code Veiligheid dan ook omarmd.

Duurzame inzetbaarheid: Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal

Wij willen onze mensen zo lang mogelijk bij ons houden. We zijn afhankelijk van hun fysieke en mentale gezondheid. Ons bedrijf verandert mee met de veranderingen in de maatschappij. Het stimuleren en ondersteunen van duurzame inzetbaarheid leidt tot tevreden werknemers.

Lees meer over Vitaal Vakmanschap van SPIE

Diversiteit

Tevreden werknemers voelen zich thuis in hun werkomgeving. Het hebben van gelijke kansen en de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen ondersteunt dit gevoel van tevredenheid. SPIE respecteert de individuele rechten en de privé levenssfeer en veroordeelt iedere vorm van discriminatie en/of pesten.

De ontwikkeling van onze medewerkers

Bij SPIE vinden wij de ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk. Daarom investeren wij in opleiding en ontwikkeling, ook om de toekomst van onze onderneming te verzekeren. Zo houden we de kennis, kunde en motivatie van onze medewerkers actueel en van een hoog niveau. Het delen van kennis en ervaring sporen wij op ieder niveau binnen de organisatie aan. Een goed voorbeeld hiervan is het platform Young SPIE, een netwerk van jonge SPIE-medewerkers.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Stella de Smit

06-45256448 stella.desmit(at)spie.com