Vanboeijen en SPIE: samenwerking voor onbepaalde tijd

lines-animated
van Boeijen en SPIE

Vanboeijen en SPIE (voorheen Worksphere) hebben hun samenwerking omgezet in een onderhoudscontract voor onbepaalde tijd voor het installatietechnische onderhoud aan de ruim 100 locaties van Vanboeijen. Het contract is tot stand gekomen onder begeleiding van Quadrance. Zij hebben in Qur+ het prijspeil van het onderhoud objectief getoetst aan hun omvangrijke database met aanbestedingsresultaten. Dit borgt voor Vanboeijen een marktconforme prijs. Vanboeijen is een zorgorganisatie in Drenthe voor mensen met een verstandelijke beperking. Het is een van de grootste werkgevers van Drenthe met ruim 1600 collega’s die ondersteuning en begeleiding bieden aan circa 800 bewoners en cliënten.

Waarom onderhoud?

“Het is bedrijfsmatig belangrijk dat het jaarlijks maar ook meerjarenonderhoud professioneel en planmatig wordt uitgevoerd. Het doel is dat bewoners, cliënten en medewerkers altijd in veilige gebouwen met een gezond en aangenaam binnenklimaat kunnen wonen, verblijven en werken, aldus Jan Knol, contractmanager gebouw- en installatieonderhoud.”

Waarom SPIE?

Daarbij is de keuze voor SPIE ook gebaseerd op hun kennis en ervaring binnen de zorgomgeving waarbij de invloed van de dienstverlening op het welbevinden van de betrokkenen voorop staat. “Wij hebben een diversiteit aan locaties en verschillende behoeften vanuit de bewoners, cliënten en medewerkers. Dit vraagt om inlevingsvermogen en meedenken in (duurzame) oplossingen hoe we onze locaties nog beter kunnen laten aansluiten op de wensen van de bewoners, cliënten en medewerkers. SPIE voelt dit goed aan en heeft hier veel ervaring in, ondermeer om deze reden hebben wij voor SPIE gekozen. Ons streven: onze ondersteuning en begeleiding elke dag een beetje beter maken.”

Klantmanager Marielle Stronkhorst van SPIE regio Noord-Oost geeft aan zeer blij te zijn dat SPIE haar expertise mag inzetten in deze langdurige samenwerking met Vanboeijen. “Het dienstverlenende maar ook prestatiegerichte karakter van deze overeenkomst past bij ons en dwingt ons om voortdurend optimalisaties door te voeren waarmee de doelstellingen en de duurzaamheidsambities van zowel Vanboeijen als SPIE gerealiseerd worden. Zodoende snijdt het mes aan twee kanten”.

Jan Knol, contractmanager gebouw- en installatieonderhoud van Vanboeijen heeft vertrouwen in de samenwerking: “Wij verwachten dat we met SPIE een goede partner hebben gevonden, die wij het onderhoud van al onze gebouwen kunnen toevertrouwen.”

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website