SPIE wordt keurmeester in Nederlandse gevangenissen

lines-animated
gevangenis

SPIE, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische diensten op het gebied van energie en communicatie, heeft van Dienst Justitiële Inrichting de opdracht gekregen om de komende vier jaar de arbeidsmiddelen van alle gevangenissen in Nederland te inspecteren. De keurmeesters van SPIE gaan inspecties uitvoeren aan elektrische arbeidsmiddelen, klimmaterialen, valbeveiligingen, hijs- en hefmiddelen en magazijnstellingen. Het gaat om materialen van de technische dienst en in de werkplaatsen, maar ook om de elektrische huishoudelijke apparatuur in de cellen.

De gecertificeerde medewerkers van SPIE kunnen alle keuringen doen

 

De veelzijdigheid om de diverse inspecties uit te kunnen voeren, gaf de doorslag om de opdracht aan SPIE te gunnen. SPIE doet dit werk al in Sittard, Roermond en Ter Peel. Die ervaring gaf een voorsprong in de aanbesteding om de bijna 40 gevangenissen in Nederland onder haar hoede te krijgen.

Projectleider van SPIE, Mark van der Heijden, voegt er aan toe: “Het is tevens een voordeel dat we dichtbij de klant zitten; het werk wordt gecoördineerd vanuit de vestiging van SPIE in Elsloo, afdeling Keuringen en Inspecties en de plaatselijke vestigingen voeren de werkzaamheden uit.”

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.