SPIE speelt in op groeiende marktvraag voor middenspanning

lines-animated
Middenspanningsinstallatie

SPIE breidt haar markt voor middenspanning verder uit. Nu de verantwoordelijkheid van elektrotechnische installaties van industriele bedrijven bij bedrijven zelf is komen te liggen, investeren zij in hun eigen middenspanningsinstallatie. SPIE neemt het gehele installatieproces uit handen.

Met de jarenlange ervaring en expertise van SPIE als een van Nederland grootste hoog en laagspannings leverancier, past deze middenspanning perfect in het portfolio. Een van de kernwaarden van SPIE is ‘Nabijheid’, dat wil zeggen, dicht bij de klanten en medewerkers en dicht bij de kernwaarden van de klanten. Door de groeiende vraag in de regio is besloten om het netwerk uit te breiden.

Geert Vlasblom, Business Unit Manager bij SPIE legt uit: “De aanleg, het onderhoud en het beheer van deze middenspanningsinstallaties kunnen vanaf nu volledig worden uitbesteed aan SPIE. Wij beheren dat voor onze klanten op een verantwoorde en veilige manier, we nemen het proces volledig uit handen. Ik merkte dat we middenspanning al vaak aanboden bij klanten, dus ik wilde dit graag vast opnemen in ons portfolio. Ik kijk ernaar uit om deze dienst op de markt te gaan zetten en daarmee SPIE autonoom te laten groeien. Dat SPIE dit aandurft zegt iets over het vertrouwen in de toekomst.”

“Ik kijk ernaar uit om deze dienst op de markt te gaan zetten en daarmee SPIE autonoom te laten groeien.”

Grote bedrijven die veel energie nodig hebben maken gebruik van deze middenspanningsinstallaties. Een ziekenhuis, fabrieken, bedrijventerreinen, werkplaatsen of grote infrastructurele projecten moeten worden voorzien van een continue energietoevoer. SPIE kan snel reageren door de lokale aanwezigheid van medewerkers met de juiste certificaten, gereedschappen en expertise.

Op het gebied van hoog- en laagspanning heeft SPIE haar sporen verdiend. Bij SPIE wordt nu een nieuwe business unit opgezet voor Electrical en Instrumentation, die zich volledig focust op middenspanning. Met locaties in onder andere Eindhoven, Terneuzen, Roosendaal, Hoogezand, Schiedam en Elsloo wordt hiermee een landelijke dekking gecreeerd. Door deze portfolio uitbreiding zorgt SPIE voor een verbreding van haar markt, klanten en regio op het gebied van E&I, middenspanning.

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.