SPIE ontvangt gunning voor Vast Onderhoud DVM Ketens (VODK) in de regio Midden Nederland

Verkeersinformatiebord
lines-animated

Rijkswaterstaat heeft SPIE de gunning gegeven voor Vast Onderhoud DVM Ketens (VODK) in de regio Midden Nederland. Het contract betreft het meerjarig onderhoud van de Dynamisch Verkeersmanagement Systemen.

De systemen worden gebruikt voor de aansturing van systemen op de rijkswegen zoals matrixborden, camera’s, spitsstroken, DRIP’s, tunnels en bruggen. Het contract betreft de hele keten van informatie-inwinning tot en met bediening in de verkeerscentrale van Midden-Nederland, ofwel ‘van de lus in de weg tot de desk van de verkeerscentrale’. Naast het in stand houden van de DVM-keten is SPIE o.a. verantwoordelijk voor het proactief monitoren van storingen en deze analyseren en oplossen. SPIE draagt hiermee bij aan een veilige doorstroming op de rijkswegen in de regio Midden-Nederland. Gedurende het contract zal er ook gekeken worden of er winsten zijn te behalen in het kader van CO2 reductie van zowel de bedrijfseigen onderhoudsactiviteiten als de installaties van Rijkswaterstaat.

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website