SPIE en Incooling gaan een strategisch partnerschap aan voor een revolutie in de datacenterwereld

lines-animated
SPIE en Incooling

Datacenters lopen voorop in de strijd tegen klimaatverandering

SPIE is een partnerschap aangegaan met Incooling. Incooling levert deep tech innovaties waardoor datacenters veel energiezuiniger en milieuvriendelijker worden. Samen met Incooling zal SPIE deze innovaties in datacenters in Nederland introduceren.

Incooling heeft een geïntegreerde koeloplossing ontwikkeld die gericht is op het verhogen van de computerprestaties van servers. Hun oplossing voor faseverandering van de koeling verwijdert de warmte direct bij de bron, wat resulteert in maximale prestaties van de server en een lager energieverbruik. Deze innovaties sluiten aan bij de ambities van SPIE om haar klanten energiebesparende oplossingen te bieden.

SPIE en Incooling ontmoetten elkaar op de High Tech Campus in Eindhoven waar SPIE datacenter oplossingen levert en onderhoud doet bij verschillende klanten. Om haar dienstenportfolio verder uit te breiden heeft SPIE in Incooling de ideale partner gevonden.

Ruud van der Hoeven, Business Unit Manager Datacenters bij SPIE Nederland B.V., is enthousiast over de samenwerking: “De klanten van SPIE behoren tot de meest veeleisende klanten ter wereld. SPIE biedt nu al verschillende koeloplossingen voor datacenter omgevingen. De innovatie van Incooling is echter een uitstekende aanvulling op het brede portfolio van de huidige SPIE-oplossingen. Samen zullen we ons aanbod kunnen verbeteren, wat onze klanten zal helpen om energie en kosten te besparen. ‘’

Rudie Verweij, CEO Incooling: ” We zien dat de datacenterbranche snel verandert, waardoor nieuwe uitdagingen ontstaan en de druk om te innoveren toeneemt. We zijn erg enthousiast om met SPIE samen te werken, omdat het zorgt voor een efficiënte verkenning van deze uitdagingen en een snelle implementatie van nieuwe technologie met een gelijkgestemde partner die bereid is om een extra stap te zetten in de richting van verandering”.

Datacenter diensten en oplossingen

SPIE heeft jarenlange kennis en ervaring met datacenters en heeft gediplomeerde specialisten in huis die een IT-omgeving naar wens kunnen ontwerpen, inrichten, onderhouden en beheren. Benieuwd wat wij kunnen betekenen? Lees meer over onze datacenter activiteiten.

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.