Oplevering RDM Training Plant een feit

lines-animated
RDM Trainingsplan

De RDM Training Plant, een real-life plant waar vaardigheden en gedrag in de praktijk getraind kunnen worden, is een feit. De zeven contractors, verenigd als PRO, zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De gezamenlijke ambitie van PRO is samenwerken aan educatie en veiligheid in de industrie. 

De RDM Training Plant, een real-life plant waar vaardigheden en gedrag in de praktijk getraind kunnen worden, is een feit. De zeven contractors, verenigd als PRO, zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De gezamenlijke ambitie van PRO is samenwerken aan educatie en veiligheid in de industrie. Dit thema stond dan ook hoog in het vaandel tijdens de bouw van de Training Plant. PRO draagt met trots het stokje over aan Deltalinqs Training & Services. Vanaf volgende week starten de eerste opleidingen, variërend van gasmeten, ‘werken op hoogte’ tot flensmonteur. Project Realisatie Oefenplant (PRO) bestaat uit Bilfinger Industrial Services, Croonwolter&dros, ENGIE, Mammoet, Mourik Services, SPIE en Stork.

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website