NEC en SPIE bekrachtigen samenwerking met vernieuwd Business Partner contract

NEC en SPIE bekrachtigen samenwerking met vernieuwd Business Partner contract
lines-animated

Krachtig totaalaanbod ICT-oplossingen is enabler voor organisaties bij digitale transformatie naar Smart Enterprise

NEC Enterprise Solutions en SPIE Nederland BV maken vandaag bekend een nieuwe Business Partner overeenkomst te hebben gesloten met betrekking tot samenwerking op de Nederlandse markt voor zakelijke ICT-oplossingen. Met de ondertekening van de nieuwe overeenkomst bekrachtigen SPIE en NEC hun partnership op het gebied van geavanceerde IT- en communicatieoplossingen in Nederland.

SPIE is met haar business unit ICT Solutions is al vele jaren business partner van NEC en de vernieuwde overeenkomst is een bevestiging van de uitstekende samenwerking en goede vertrouwensband tussen beide organisaties. Bestaande en nieuwe klanten kunnen blijvend vertrouwen op een hoogwaardige en toekomstvaste ondersteuning van de nieuwste UC&C- en IT-oplossingen en -diensten die SPIE en NEC aanbieden, waaronder bijvoorbeeld NEC’s UNIVERGE 3C communicatieplatform, IP DECT systemen, Contact Center oplossingen en Smart Workspace-propositie.

Totaal ICT aanbod

“SPIE en NEC werken al vele jaren samen en hebben een uitstekende positie opgebouwd op de Nederlandse ICT-markt. Het brede en krachtige NEC portfolio sluit uitstekend aan bij de wensen van onze klanten en is een essentieel onderdeel van ons totale aanbod”, zegt Lieve Declercq, Managing Director van SPIE Nederland. “Het nu vernieuwde contract sluit goed aan op de veranderende ICT-behoeften, waardoor wij onze klanten de innovatieve totaaloplossingen kunnen blijven bieden die hun organisaties ondersteunen bij de digitale transformatie die de hedendaagse markt kenmerkt”, aldus Declercq.

Advanced Solutions Partner

“Wij zijn zeer ingenomen met de vernieuwing van het contract met SPIE”, zegt Paul Kievit, President van NEC Enterprise Solutions. “Het bevestigt de goede relatie die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd en de uitstekende positie die we mede daardoor hebben verkregen op de Nederlandse markt. De kennis en ervaring van SPIE met betrekking tot onze Smart Enterprise oplossingen zijn van onschatbare waarde. Het is niet voor niets dat wij onlangs tijdens onze jaarlijkse NEC Partner Conference aan SPIE de NEC Smart Enterprise Transformation Partner award 2018/2019 hebben mogen uitreiken”, voegt Kievit toe.

Wereldwijd toonaangevend

NEC, waarvan de activiteiten in EMEA (Europa, Midden Oosten & Afrika) tot 2010 deel uitmaakten van het Philips concern, heeft aan de wieg gestaan van de Nederlandse telecommunicatiemarkt. Honderdduizenden medewerkers in bedrijven, overheidsinstellingen, ziekenhuizen, hotels en andersoortige organisaties in Nederland maken dagelijks gebruik van de communicatiesystemen van NEC. Als wereldwijd toonaangevende leverancier van IT & Communicatie-oplossingen aan kleine, middelgrote en grote ondernemingen in zowel de private als publieke sectoren, heeft NEC bestendigheid, innovatie en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website