Heineken kiest voor SPIE als onderhoudspartner

lines-animated
Heineken

SPIE, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische diensten op het gebied van energie en communicatie, is gestart met het implementeren van haar onderhoudsplan voor de gebouwgebonden installaties van alle groothandels, drie bierbrouwerijen en de frisdrankfabriek van Heineken. Na een intensief aanbestedingsproject koos de Nederlandse multinational voor de duidelijke, en vooral professionele aanpak van SPIE, dat met haar landelijke dekking altijd dicht bij een locatie van Heineken zit.

De opdracht bevat het preventief en correctief onderhoud plus het operationeel beheer

De opdracht bevat het preventief en correctief onderhoud plus het operationeel beheer van alle gebouwgebonden installaties van Heineken in Nederland. SPIE gaat het onderhoud onder andere uitvoeren aan de CV ketels, koelingen, luchtbehandeling, noodverlichting en elektrische deuren op de locaties van alle groothandels van Heineken in Nederland, de brouwerijen in Zoetwerwoude en Den Bosch, de Brand brouwerij in Wijlre (Zuid-Limburg) en de frisdrankfabriek in Bunnik.

Onderhoud Heiniken SPIE

“Ze vertrouwen erop dat wij het voorstel dat wij hebben gedaan waar kunnen maken. Het contract is in eerste instantie voor 3 jaar, maar de doelstelling is voor beide partijen een langere samenwerking.”

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website