Gedeelde visie leidt tot partnership tussen SPIE en Radial SG

SPIE gebruikt Viewport als tool voor asset documentatie

lines-animated
Viewport

Radial SG en SPIE Nederland zijn een samenwerkingsverband aangegaan, waardoor SPIE een Viewport Value-Added Reseller (VAR) voor Nederland is geworden. SPIE zal met Viewport haar klanten ondersteunen bij het verkrijgen van een eenduidig overzicht van al haar technische gegevens. Hierbij verzorgt SPIE de implementatie, integratie en ondersteuning van Viewport met de diverse klantsystemen.

Deze stap is het logische gevolg van een gedeelde visie over hoe asset documentatie beschikbaar zou kunnen zijn. Radial SG is een onafhankelijke softwareleverancier en de bedenker van Viewport. SPIE zal haar gerenommeerde expertise en kennis ter beschikking stellen, waarbij met Viewport een innovatief voordeel wordt toegevoegd aan haar diensten.

Verminderde risico’s en operational excellence

Beide partijen streven ernaar om organisaties te helpen om risico’s te verminderen en operationele topprestaties te bereiken. De expertise van SPIE wordt aangevuld met de AI-gebaseerde technologie van Viewport. Hierdoor zullen eigenaren van technische installaties direct voordelen ervaren op het gebied van engineering, onderhoud en optimalisaties van hun industriële processen en het beheer van de installaties.

Organisaties wereldwijd toekomstbestendig maken

SPIE Nederland stelt haar klanten in staat om technologische en demografische ontwikkelingen zoals digitale transformatie, globalisering en duurzaamheid een stap voor te blijven. De samenwerking met Viewport ondersteunt deze inspanningen. Wanneer klanten van SPIE gebruikmaken van Viewport dan profiteren zij van een groot aantal voordelen zoals transparantie van informatie, verminderde risico’s en een versterkte digitale transformatie.

Viewport en Digital Twin applicatie voor optimaal asset management

De Viewport applicatie is een waardevolle aanvulling op het werkproces bij SPIE, van de aanbestedingsfase tot en met de technische onderhoudswerkzaamheden op locatie. “Daarnaast heeft het een toegevoegde waarde voor onze klanten”, aldus Daniël Libregts, verantwoordelijk voor Industriële Automatisering en Applicatieontwikkeling bij SPIE Nederland. “Met Viewport kunnen onze klanten eenvoudig de specifieke benodigde data vinden, selecteren, maar ook visualiseren in onze Digital Twin applicatie. Dit vergemakkelijkt het asset management vanuit je werkplek, maar ook daarbuiten zoals op je smartphone of tablet.”

Over Radial SG

Radial SG is een onafhankelijke softwareleverancier die de procesindustrie bedient. Het bedrijf is opgericht in 2010, opereert vanuit Nederland en werkt samen met een wereldwijde partnergemeenschap. Radial SG helpt organisaties om een revolutie teweeg te brengen in hun assetdocumentatiebeheer. Het is gericht op het verminderen van risico’s en het vergemakkelijken van de besluitvorming door het bieden van directe toegang tot betrouwbare, geloofwaardige en actuele informatie. Met behulp van Radial SG’s AI-aangedreven Viewport.ai oplossing kunnen organisaties controle krijgen over hun technische informatie, waardoor de risico’s en de bijbehorende kosten worden beperkt.

Viewport

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website