Menu Search

SPIE op Maintenance Next 2017

Van 11 t/m 13 april 2017 vindt dé onderhoudsbeurs van de Benelux plaats: Maintenance Next!

SPIE zal ook tijdens deze editie prominent aanwezig zijn. We presenteren onze multi-technische oplossingen met een focus op digitale transformatie en duurzaamheidsuitdagingen. SPIE is net als voorgaande jaren te vinden op onze 140 m2 grote beursvloer op standummer 3.106 en 3.107.

Virtual & Augmented Reality

SPIE introduceert tijdens de Maintenance Next haar invulling van Virtual & Augmented Reality. Bezoekers kunnen met een VR-bril door de toekomstige RDM-Training Plant lopen. Het 3D model, waarmee je je daadwerkelijk op de plant waant, bevat het gehele wensenpakket van de opdrachtgever.

Met Augmented Reality worden virtuele pijpleidingsystemen gekoppeld aan fysieke pijpspoels die op de stand staan. In deze pijpleidingsystemen ziet men een aantal flenzen, waarbij het flensprotocol wordt getoond als er op de flenzen wordt getikt. Hiermee wordt duidelijk hoe SPIE met flensverbindingen omgaat.

Drone inspecties & metingen

SPIE Nederland is sinds een aantal maanden in het bezit van de licentie om inspecties en metingen met een drone uit te voeren, inclusief de ontheffing om hoger dan de officiële 120 meter te vliegen. SPIE is één van de weinige bedrijven in Nederland met zo’n licentie. Tijdens de beurs zullen op dinsdag en woensdag demo’s gegeven worden in de entreehal van Ahoy. Nieuwsgierig geworden? Vraag op de stand naar de mogelijkheden voor het inzetten van drones.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met Ard van Toledo

+31 (0)6 10879256 a.vantoledo@spie.com