Menu Search

Leerwerktraject

Bij SPIE bieden wij gemotiveerde kandidaten een leerwerktraject aan voor ons bedrijfsonderdeel Ziut, marktleider op het gebied van openbare verlichting. Het traject is bedoeld voor mensen die omgeschoold willen worden of als vervolgtraject voor jongeren. In samenwerking met Otib word je opgeleid en begeleid tot volwaardig, zelfstandig monteur.

Iets voor jou?

Heb je affiniteit met techniek en ben je bereid om jezelf te ontwikkelen? Dan zijn we naar jou op zoek! De baan van monteur vraagt tevens om flexibiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel en beheersing van de Nederlandse taal. Je wordt ingezet in de regio Brabant of Noord-Limburg, dus je dient hier in de buurt te wonen.

Dat klinkt goed. Wat nu?

Om je aan te melden voor het traject stuur je jouw cv naar steunpuntam@otib.nl, onder vermelding van “Projectnummer P0089”.

Procedure

Arbeidsbemiddelingsbureau Metechnica plant met geschikte kandidaten een intakegesprek in. Wanneer beide partijen dan nog altijd enthousiast zijn, wordt er een assessment afgenomen. Nadat je je daar glansrijk doorheen hebt geslagen, kom je op gesprek bij SPIE/Ziut, gevolgd door een meeloopdag. Als we elkaar daarna de hand geschud hebben, gaat het echt beginnen: je gaat op veiligheidstraining en behaalt je VCA-certificaat. Je komt dan meteen in dienst; je krijgt een arbeidsovereenkomst voor minimaal 7 maanden, inclusief het opleidingstraject.

Wij kijken er alvast naar uit om kennis met je te maken!

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Sanne Magermans

+31 (0)88 119 23 15 sanne.magermans(at)spie.com