Menu Search

SPIE Hoogezand

In Hoogezand zijn de business units E&I, Maintenance Solutions, ICT Solutions en ICT Connectivity gevestigd.

De Focus bij E&I ligt op het engineeren, bouwen, onderhouden en optimaliseren van industriële processen, terugwinnen van energie en het duurzaam beheren van technische installaties.

Maintenance Solutions is gespecialiseerd in machineonderhoud. Het begint met het analyseren van de productielijnen. Wat zijn de onderhoudswerkzaamheden, hoe zijn deze ingericht en hoe worden deze opgevolgd en geborgd? Met deze uitkomsten kan een onderhoudsjaarplan worden gerealiseerd. Diensten:

  • Flexibel vakmanschap: experts op alle onderdelen
  • Contract onderhoud: ontwerpen, uitvoeren, aanscherpen en begeleiden
  • Projecten: expertise in onderhoudstops, machineverplaatsingen, revisies, modificaties en retrofits
  • Maintenance Intelligence: signaleren, registreren, analyseren en optimaliseren
  • SPIEacademy: het ontwikkelen van vakmanschap in onderhoud.

ICT Solutions onderhoudt en optimaliseert ICT-infrastructuren voor de (groot)zakelijke markt. Hiervoor maakt ze gebruik van een uniek portfolio van standaard diensten die op maat kunnen worden afgestemd. We maken daarbij onderscheid tussen Workspace, Voice en Connect.

ICT Connectivity focust zich op de aanleg en het beheer van bekabelingsinfrastructuur in gebouwen. SPIE past haar ‘prefabricage concept’ toe, waarbij vooraf ingemeten en afgemonteerde bekabeling razendsnel kan worden geïnstalleerd. In de vorm van een patchregistratiesysteem wordt netwerkbeheer ‘slimmer’ gemaakt en kan SPIE interne verhuizingen, uitbreidingen, storingen en innovaties gemakkelijk voor haar rekening nemen. Daarnaast biedt ICT Connectivity, inbuilding wireless voor draadloze toepassingen zoals C2000, WIFI, 2G, 3G & 4G.

Contactgegevens:

SPIE Nederland B.V.
Vestiging Hoogezand
Middenstraat 5
9611 KE Sappemeer

T: +31 (0)85-4829000
E: info.beheer@spie.com
W: www.spie-nl.com