Menu Search

SPIE Healthcare naar Zorg&ICT 2020

-

Wij verwelkomen u op onze stand!

Maak kennis met ons Healthcare Competence Center. Een center of excellence waar SPIE alle kennis op het vlak van Care & Cure bundelt en deelt met haar stakeholders.

Kom ook en meld je direct gratis aan.

Klik op deze link en u kunt u direct gratis aanmelden via de site van Zorg&ICT 2020. Het invulscherm zal zichtbaar worden in een nieuw scherm zodat u niet van deze site af hoeft te gaan. Vergeet u niet via onderstaand formulier aan te kondigen bij één van onze collega’s. Graag tot ziens!

Het SPIE Zorg & ICT 2020 team

SMART Hospital

Een goed werkend ziekenhuis of verzorgingshuis dat is waar het om gaat. Met SMART FM heeft u alles in eigen hand en laat u SPIE het werk doen waar zij goed in zijn. Bekijk de film om meer te weten over SMART FM.

Ziekenhuismedia

Vanuit het bed toegang naar buiten. Dat is ziekenhuismedia. Met de combinatie van devices die eenvoudig te bedienen zijn, kunnen alle patienten de buitenwereld naar binnen halen. Daarnaast kan de tablet ingezet worden voor het bedienen van domotica. Denk hierbij aan bediening van de zonnewering en de kamertemperatuur, het bestellen van maaltijden, internetten, Netflixen en natuurlijk gewoon TV kijken en tot slot ook het indienen van serviceverzoeken.

 

SPIE is de multitechnische en ICT dienstverlener die Care en Cure instellingen ontzorgt op het technisch uiteenlopend gebied. Met 160 zorginstellingen als klant verspreid over heel Nederland heeft SPIE een prachtig track record opgebouwd in installatie, beheer, service en onderhoud. SPIE verzorgt dit niet alleen voor generieke producten en diensten, maar heeft zich ook gespecialiseerd in zorgspecifieke toepassingen. Voorbeelden hiervan zijn multimedia aan het bed, MOS/VOS-systemen, roll out van domotica, stille ontruiming voldoend aan de NEN2575, zorgcommunicatie, etc.