Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE en T-Systems leggen samenwerking officieel vast

Vrijdag 28 mei hebben de directeuren van SPIE en T-Systems Nederland een ‘Partner Framework Agreement’ ondertekend. Hiermee versterken ze elkaars portfolio om klanten te helpen bij de realisatie van digitaliseringsstrategieën.

Met de technische expertise van SPIE in de Operational Technology (OT), onsite installatiediensten, datacenters en gebouwgebonden installaties en het specialisme van T-Systems in cloud- en dataplatformen en data-integratie, bieden zij (potentiële) klanten nieuwe mogelijkheden voor nieuwe datagedreven inzichten, beslissingen en acties.

De combinatie van de twee partijen zorgt ervoor dat de klant van idee tot de realisatie en installatie geholpen wordt in zijn weg naar digitalisering of het optimaliseren daarvan. Het doel is om bestaande en nieuwe opdrachtgevers toekomstgerichte en toekomstvaste dienstverlening te kunnen bieden.

Lieve Declercq, algemeen directeur van SPIE Nederland: “We vullen elkaar goed aan waar het gaat om het digitaliseren van onze oplossingen, denk aan Smart Buildings, Smart Factories, Smart Logistics, Smart Retail, Smart City en Machine Learning. Niet voor niets hebben we een overlap in klanten, waar we samen een verbeterslag kunnen maken.”

Sake Algra, Managing Director van T-Systems Nederland: “De goede samenwerking met SPIE bij ProRail heeft aangetoond dat we qua werkwijze goed bij elkaar passen: we zijn aanpakkers, maken cases concreet en hebben een sterke focus op het kostenefficiënt realiseren en verbeteren van digitalisering bij onze klanten. Ook het internationale aspect van SPIE past bij onze internationale karakter.”

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Linda Jager

+31(0)6 52071274 linda.jager(at)spie.com