Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE levert Indoor as a Service voor Radboudumc in meerjarige overeenkomst

SPIE, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening en op het gebied van energie en communicatie, heeft een meerjarige overeenkomst getekend met Radboudumc voor het leveren en beheren van mobiele communicatiediensten voor 4G: Indoor as a Service.

Onder Indoor as a Service wordt verstaan dat het geheel van apparatuur, systemen, infrastructuur en componenten alsmede het beheer, onderhoud en upgrades als service wordt verzorgd, in dit geval door SPIE. Dat zorgt ervoor dat alle gecontracteerde netwerken en mobiele technologieën worden gedistribueerd in alle daarvoor in aanmerking komende gebouwen van het Radboudumc. Deze indoor mobiele bereikbaarheidsslag zorgt dat het mobiele- en het dataverkeer binnen het Radboudumc wordt verbeterd, zodat medewerkers, studenten, patiënten en bezoekers, altijd en binnen de gebouwen toegang hebben tot netwerk- en telefoniediensten.

Voor SPIE is dit geen standaard project met alleen service en beheer, maar een proactieve investering vanuit SPIE om de best mogelijke totaaloplossing te bieden voor de vraag van het Radboudumc, waarbij SPIE verantwoordelijk is voor de gemanagede oplossing.

radboudumc

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met:

0031655380475 ad.dekorte(at)spie.com