Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE slaat de handen ineen met werk/leerbedrijf iWerk in Assen

iWerk helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer deel te nemen aan het arbeidsproces. Door het opleiden van deze mensen kan er een duurzame inzet plaatsvinden. SPIE voert al vele jaren prefab werk zelf uit en gaat dit nu samen met iWerk op de locatie van iWerk uitvoeren. Hier ontstaat een win win situatie, SPIE heeft het werk en iWerk heeft capaciteit en is altijd op zoek naar mogelijkheden om mensen op te leiden.

Over iWerk
iWerk heeft haar roots in de sociale werkvoorziening en is een breed werk/leerbedrijf dat in diverse branches van de arbeidsmarkt werk/leerplekken aanbiedt aan mensen op weg naar de arbeidsmarkt.

Door het werk van en met Spie verbreedt iWerk haar pakket aan technisch werk.

 

Over SPIE
Als onafhankelijk Europees leider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie, verbetert SPIE de wereld door lokale en regionale autoriteiten en bedrijven te helpen met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van energiezuinige en milieuvriendelijke installaties en fabrieken.

Met ongeveer 46.400 medewerkers en een sterke lokale aanwezigheid, genereert SPIE een omzet van € 6,9 miljard en een EBITA van € 400 miljoen in 2019.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met:

+31 (0)6 55380457 martin.berwers(at)spie.com