Menu Search
Terug naar Nieuws

Samen veilig doorwerken

Mensen, processen en technologieën worden op elkaar afgestemd, rekening houdend met alle COVID-maatregelen.

De wereld van vandaag is niet meer de wereld van morgen. Sociale, eco­nomische en technische ontwikke­lingen volgen zich in rap tempo op, nu mede door het COVID-19 virus. Dat heeft invloed op de bedrijfsvoe­ring van organisaties. Om in te spe­len op deze ontwikkelingen is het van belang om een intelligente omgeving in te richten. Het nieuwe werken op 1,5 meter is hét moment om gebruik te ma­ken van de technische mogelijkheden. Hoe zorg je er als bedrijf voor dat de anderhalve meter afstand voor jouw werknemers goed wordt gehandhaafd? Hoe maak je het kan­toor zoveel mogelijk corona-proof?

SPIE gelooft in samenwerken om elkaar te ver­sterken met als doel om te komen tot verbe­teringen, zowel technologisch als procesma­tig. Door kennis samen te brengen kunnen we versneld diensten en producten beter maken en daarmee de beste oplossing bieden aan de behoefte van de markt en uitdagingen van de samenleving.

Een portfolio dat ontworpen is om de producti­viteit en de bedrijfscontinuïteit te beschermen, te dienen en te verhogen. SPIE levert complete dienstverlening: onderzoek, advies, integratie, installatie en volledig beheer van uw infra­structuur en IT middelen maar ook van facili­taire diensten.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Jacco Saaman

+31 (0)6 134 990 43 jacco.saaman(at)spie.com