Menu Search
Terug naar Nieuws

TekDelta zet partner SPIE in spotlight

Maak kennis met Jacco Saaman van SPIE.

TekDelta is een gezamenlijk initiatief van Nederlandse organisaties, kennisinstellingen en de startup communities. Zij organiseren kwaliteitsvolle meetups tussen hoogstaande startups en toonaangevende Nederlandse organisaties.

Wie ben je? En voor welke organisatie werk je?
Mijn naam is Jacco Saaman en ik werk als Innovation & Business Development Director voor SPIE. SPIE is een internationaal bedrijf dat diensten verleent aan onze klanten en tegelijkertijd bijdraagt aan duurzame ontwikkeling. We werken aan het verbeteren van de omgeving van Industry services​, e-fficient buildings​, Energies​ en Smart city. We ondersteunen onze klanten met advies, engineering, realisatie, controle en onderhoud. Om dat te doen werken we samen met partners en leveren we technologie.

Wat zijn de innovatiemogelijkheden en uitdagingen van SPIE?
Innovatie betekent voor ons veel samenwerking. We combineren allerlei soorten technologie om een product of dienst te leveren. Dat betekent dat als er innovatieve technologieën beschikbaar zijn, we deze samen met de partners kunnen aanbieden aan hun of onze klanten.

Onze grote uitdagingen zijn energietransitie, gezondheid en welzijn, veiligheid bij digitalisering en mensen en duurzaamheid. Een andere uitdaging in onze markt is het vinden van gemotiveerd geschoold personeel. We werken bijvoorbeeld aan onderwerpen als e-mobiliteit, sensoring air quality -dust-temperature, analytics (voorspellend – prescriptief), deep learning, connectiviteit voor alle 4G-5G, enz.

Waarom heeft u besloten om u aan te sluiten bij TekDelta?
Via TekDelta kan ik de beste start/scale-ups vinden om mee samen te werken. Bedrijven die openstaan voor het delen van hun ideeën en technologie, zodat we samen zaken kunnen ontwikkelen om winst te maken en de eisen van de klant te kunnen waarmaken.

Ik kijk er naar uit om samen te werken en nieuwe bedrijven en ideeën te ondersteunen en een toekomst voor velen te creëren!

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Jacco Saaman

+31 (0)6 134 990 43 jacco.saaman(at)spie.com