Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE toont innovaties tijdens INFRA Relatiedagen

Van 4 tot en met 6 februari is SPIE, vanuit haar vestiging in Wijhe, een van de deelnemers aan de INFRA Relatiedagen in Hardenberg, het netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt.

In de stand van SPIE (standnummer 527) wordt extra aandacht geschonken aan onderwaterinspecties en het innovatief sluisontwerp “De Vechtvlinder”; een veilige zelfbedieningssluis voor de recreatievaart.

De kracht zit ‘m in de eenvoud: de sluisdeur is uitgevoerd als vlinderklep en daarmee een veilige overvaarbare sluisdeur. De horizontale draaias maakt het mogelijk de sluisdeur iets van de drempel af te draaien voor het veilig nivelleren en passeren.

Vraag hier uw e-ticket aan

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Rick Schuller

+31 (0)6 238 215 88 rick.schuller(at)spie.com