Menu Search
Terug naar Nieuws

Wint SPIE de Techniek Nederland Innovatie Award 2019?

Breng nu je stem uit!

In februari 2020 wordt voor de derde keer de Techniek Nederland Innovatie Award uitgereikt. De hoofdredactie van het vakblad E&W Installatietechniek heeft tien projecten genomineerd die op een inventieve en technisch hoogstaande manier bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. De vakjury heeft met name gekeken naar innovatie, vakmanschap, ondernemerschap en ketensamenwerking. SPIE is genomineerd met het Zorgmedia systeem; een app die zowel de patient als de zorgverlener ontzorgt.

Breng nu je stem uit!

Jij stemt toch ook op deze innovatie? Klik op deze link:

https://www.technieknederland.nl/nieuwsberichten/tien-kanshebbers-techniek-nederland-innovatie-award-2019