Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE Business Case 2019

Afgelopen vrijdag 15 november verzamelde zich een groep van negen enthousiaste technische studenten op Rotterdam Centraal voor het jaarlijkse recruitment event van SPIE Nederland: de Business Case.

De Business Case van SPIE heeft als doel om Technisch Management Trainees te werven en is gericht op WO studenten die bijna of onlangs zijn afgestudeerd. De studenten mochten in de Thalys naar Parijs werken aan een Business case over integratie van bedrijfsonderdelen. Van Rotterdam tot aan Parijs kregen zij in verschillende rondes extra informatie over de case. Per ronde konden ze daardoor dieper op de materie ingaan.

De cases zijn gepresenteerd aan een jury bestaande uit zowel Nederlandse, als Franse directieleden. De ideeën werden door de jury beoordeeld op basis  van creativiteit en  presentatieskills. Het winnende team kreeg een mooie prijs uit handen van onze ceo Lieve Declercq.

Na een heerlijk hapje en drankje werd de dag afgesloten en stapte de hele groep in de Thalys richting Rotterdam. We blikken terug op een geslaagde dag!

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Stella de Smit

06-45256448 stella.desmit(at)spie.com