Menu Search
Terug naar Nieuws

Succesvolle aanpak resulteert in integrale opdracht voor SPIE

SPIE Nederland B.V. is met haar vestiging van Industry services in Amsterdam, de komende vijf jaar verantwoordelijk voor de gehele onderhouds – en projectenscope van EVOS (voorheen Vopak Westpoort Amsterdam).

Samen met de klant heeft SPIE tijdens de tenderfase een plan van aanpak opgesteld, waarin de scope, planning, budget, organisatie, contractvorm, etc. is bepaald. Door de klant hierbij actief te betrekken is het vertrouwen in de juiste aanpak gesteld. Naast het projectmanagement, de inkoop, mechanical/piping-, elektrotechnische-, instrumentatiewerkzaamheden en procesautomatisering, zal ook de realisatiefase door SPIE worden verzorgd. Een mooie integrale opdracht, waar de multitechnische kracht van SPIE zijn waarde toont.