Menu Search
Terug naar Nieuws

Een flexpool van field service engineers voor WEMO

WEMO, gevestigd in ’s-Hertogenbosch, is gespecialiseerd in machinebouw en machineonderdelen. WEMO ontwikkelt, bouwt en installeert productielijnen en gereedschappen voor het ponsen, buigen, verbinden en bewerken van plaat- en coil-materiaal. Het bedrijf is wereldwijd actief in de branches automotive, witgoed, bouw en opslag. Vanuit het productontwerp van de klant verzorgt WEMO de complete realisatie van productielijnen; van analyseren en verbinden tot integreren. WEMO Care, de service-afdeling van WEMO, onderhoudt de gehele installed base, die bestaat uit ruim 300 operationele WEMO-lijnen, verdeeld over ruim 120 klanten.

Samenwerken met SPIE om pieken op te vangen
Elsa Buijssen, Jr. Care Manager bij WEMO: “Sommige serviceprojecten die we uitvoeren bij de klant op locatie zijn ad hoc, waardoor we zelf service engineers te kort komen. Als dat het geval is, biedt SPIE de mogelijkheid om direct field service engineers in te zetten, die onder onze begeleiding service werkzaamheden op locatie kunnen uitvoeren. SPIE kan ons juist op dit soort piekmomenten van gekwalificeerd personeel voorzien.”

Goede ervaringen
“Onze ervaringen met SPIE zijn zeer positief. De monteurs van SPIE zijn direct inzetbaar en verzetten veel werk, zodat onder andere de mechanische klus bij onze klant in Zwitserland toch op tijd uitgevoerd kan worden.