Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE start samenwerking met startup hub TekDelta

Sinds kort is SPIE partner van TekDelta; een overkoepelende organisatie waar startup hubs worden ondergebracht. Binnen deze hubs worden vervolgens allerlei verschillende startups ondergebracht, die (bijna) klaar zijn om te worden geïntroduceerd aan marktpartijen, zoals SPIE. Het doel van TekDelta is om het aantal en de omvang van Nederlandse high-tech startups te laten groeien.

Donderdag 19 september zijn Geert Vlasblom (Machinebouw) en Ricardo Crombeen (Business Development, Sales & Innovation) namens SPIE naar het eerste startup event geweest. ‘StartLife’ was de host in Wageningen en had als thema ‘Agri & Food’. SPIE heeft met verschillende startups gesproken en vervolgafspraken gemaakt.

In november is het volgende event tijdens Impactfest in Den Haag, waarbij de focus zal liggen op ‘Smart Society’.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Ricardo Crombeen

+31 (0)6 22137901 ricardo.crombeen(at)spie.com