Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE op Smart City Event 2019

Komende vrijdag, op 21 juni 2019, vindt de 9e editie van het Smart City Event plaats in Scheveningen. SPIE is er natuurlijk bij.

Op dit internationale event ervaren de bezoekers de nieuwste slimme oplossingen voor de stad van de toekomst. Tijdens 3 sessies kunnen de deelnemers bijgepraat worden over allerlei aspecten van de stad van de toekomst. SPIE-collega Jacco Saaman vertelt ze over de economische voordelen van een slimme stad. Hij gaat in op de noodzaak om te investeren in initiatieven, op hoe slimme stadsinvesteringen economische groei kunnen ontsluiten en op het effect van slimme stadinitiatieven op de lokale economische ontwikkeling van steden.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Jacco Saaman

+31 (0)6 134 990 43 jacco.saaman(at)spie.com