Menu Search
Terug naar Nieuws

Ludieke wervingsactie in de lucht wederom een succes

Na een geslaagde eerst editie heeft de business unit Maintenance wederom een ballonvaart georganiseerd om kennis te maken met techneuten die interesse hebben om bij SPIE te komen werken.

Onze eigen stagiair, een junior monteur en een ervaren allround monteur hebben hun ervaringen gedeeld met de 11 aangemelde geïnteresseerden. Daarna zijn we de lucht in gegaan voor een onvergetelijke ervaring en na een sportieve landing hebben we samen geproost op een geslaagde vaart.

Davina Cowan die het evenement mede heeft georganiseerd: “We kunnen je wel vertellen waarom je bij ons moet komen werken, maar technici het laten ervaren hoe het voelt een echte hoogvlieger te zijn is nog veel indrukwekkender.”

Reacties

De deelnemers waren stuk voor stuk enthousiast. Enkele quotes:

“Ik wist niet je zoveel kon doen bij SPIE”

“Wat relaxed om zo kennis te maken”

En misschien wel de mooiste: “Bij wie moet ik zijn als ik bij jullie wil komen werken?”

De ballonvaart wordt ingezet als een referral event: we activeren ons netwerk door onze deuren op een informele manier open te zetten. Onze eigen medewerkers spelen hierin een belangrijke rol. Zij krijgen de kans om mensen die zij kennen, uit te nodigen voor deze bijeenkomst. Goede kandidaten hebben raakvlakken met de techniek en interesse om bij een bedrijf als SPIE te komen werken. Is er een match dan worden beide heren uitgenodigd om deel te nemen. Onze monteur komt dus samen met de sollicitant naar de bijeenkomst.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Yvonne Hozeman

yvonne.hozeman(at)spie.com