Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE, Erasmus MC en Metz Nederland presenteren zich tijdens Talent Week

Afgelopen vrijdag ontving Metz Nederland mavo 3 van de Mavo Vos school op het Erasmus MC in het kader van de jaarlijkse Talent Week. In zo’n week kunnen scholieren verschillende bedrijven of instellingen bezoeken om hun interesses te ontdekken of verder te ontplooien. Als dé onderhoudspartner van het Erasmus MC kon SPIE natuurlijk niet ontbreken.

Cor Groeneweg is projectmanager bij het Erasmus MC voor de business unit Healthcare van SPIE. Hij vertelde aan de scholieren wat SPIE precies voor het grootste academische ziekenhuis van Nederland doet. Ze kregen een rondleiding over de technische laag en projectmanager van SPIE, Marco Zwijnenburg, vertelde hen over de realisatie van project CA waarin een bijzondere PET MRI geplaatst gaat worden.

Ook SPIE-collega’s Marcella de Koning, die verantwoordelijk is voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot het servicecontract op het Erasmus MC en Hans Mirck, die er als service technicus werkt waren aanwezig om vragen van de scholieren te beantwoorden.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Cock Bons

+31 (0)6 104 257 11 cock.bons(at)spie.com