Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE en Ipse de Bruggen samen richting toekomst

Vrijdagochtend, 1 maart, heeft Petra van de Broek namens SPIE haar handtekening gezet onder de samenwerking met zorginstelling Ipse De Bruggen. SPIE gaat voor onbepaalde tijd de gebouwgebonden installaties van 209 gebouwen onderhouden en beheren. SPIE wordt tevens de duurzaamheidsadviseur van de zorginstelling.

Ipse de Bruggen is een zorginstelling voor gehandicapten. Ze beheren 3 landgoederen en 380 locaties. De locaties zijn voor deze onderhoudsovereenkomst opgesplitst in 2 percelen voor 2 onderhoudspartners. SPIE wordt verantwoordelijk voor het ene perceel, Zuid-Oost Nederland, met 209 gebouwen, en Kuijpers krijgt het andere deel, Zuid-West Nederland. Samen stemmen zij hun dienstverlening zo op elkaar af, dat ze dezelfde service bieden aan Ipse de Bruggen.

Ook gaan ze met elkaar een duurzaamheidsslag maken. Er zijn 347 erkende maatregelen vastgelegd waar de komende jaren invulling aan gegeven gaat worden. Waar mogelijk past SPIE haar innovatieve oplossingen toe.

 

 

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Han-Michiel Verroen

+31 (0)6 513 697 60 han-michiel.verroen(at)spie.com