Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE op INFRA relatiedagen

Na een succesvolle deelname aan InfraTech 2019 deze maand is SPIE Smart City, vestiging Wijhe van 5 t/m 7 februari te vinden op de INFRA relatiedagen te Hardenberg, het netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt.

In de stand van SPIE (528) wordt extra aandacht geschonken aan de IFD-principes (Industrieel, Flexibel & Demontabel), die SPIE, samen met de Provincie Noord-Holland, het NEN en een aantal marktpartijen heeft ontwikkeld. Met IFD bouwen we beweegbare bruggen voortaan circulair, duurzaam en efficiënter.

De biobased fietsbrug is één van de genomineerden voor de Innovation Award 2019. SPIE participeert in het bouwteam D.R.I.V.E en verzorgt het bewegingswerk, de stalen onderbouw, de besturings- en audio/video installaties.

De stand van SPIE bezoeken?

Vraag dan uw e-ticket aan via onderstaande knop en gebruik registratiecode 61900020132.

E-ticket aanvragen

Wilt u meer weten?

Neem contact op met

+31 (0)6 238 215 88 rick.schuller(at)spie.com