Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE scoort 9,2 voor offshore-audit

Vorige week is SPIE geaudit door Achilles voor FPAL, First Point Assessment Ltd. Tijdens deze 2-daagse audit zijn alle processen onder de loep genomen op het gebied van onder andere veiligheid, HR en kwaliteit.

De auditor zei onder de indruk te zijn van hoe de processen bij SPIE op dit gebied zijn ingeregeld en gaf daarvoor een 9,2 op een schaal van 10. “Met deze accreditatie kunnen we op nog meer tenders ontvangen. Daarnaast is het een mooi bericht voor onze bestaande klanten”, zegt regiodirecteur van Industry services West van SPIE, Eric Brouwer.

De audit is bedoeld voor bedrijven die werkzaam zijn in de Oil & Gas-markt. Hoewel SPIE Nederland zich voornamelijk richt op onshore-activiteiten en deze audit zich voornamelijk richt op offshore-activiteiten (wat aanzienlijk zwaarder is), vraagt de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) toch om deze certificatie om aanbiedingen te doen voor haar “land-based” locaties.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Eric Brouwer

+31 (0)6 10526590 eric.brouwer(at)spie.com