Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE op InfraTech

Van 15 t/m 18 januari is SPIE te vinden op de InfraTech, hét kennisplatform waar opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort. In Ahoy Rotterdam laat SPIE zien hoe zij haar steentje bijdraagt aan het future proof maken en houden van de Nederlandse infrasector.

In de stand van SPIE (1.023) wordt extra aandacht geschonken aan de IFD-principes (Industrieel, Flexibel & Demontabel), die SPIE, samen met de Provincie Noord-Holland, het NEN en een aantal marktpartijen heeft ontwikkeld. Met IFD (oftewel, legolisering) bouwen we beweegbare bruggen voortaan circulair, duurzaam en efficiënter.

De samenwerking waarmee de IFD-principes tot stand zijn gekomen zijn tevens genomineerd voor de InfraTech Innovatieprijs en Cobouw Publieksprijs. SPIE is overigens goed vertegenwoordigd op deze nominatielijst. Ook de biobased fietsbrug staat op de lijst, net als de tijdelijke modulaire beweegbare brug van Janson Bridging die door SPIE geïnstalleerd werd.

Komt u ook?

Op 16 januari 2019 tijdens InfraTech in Rotterdam Ahoy zal minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen, de InfraTech Innovatieprijs aan de winnaars uitreiken.

Wilt u er ook bij zijn?

Meld u dan hier aan

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Robbert de Ridder

+31 (0)6 277 400 24 robbert.deridder(at)spie.com