Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE creëert tijdelijk lab voor DSM Resins

In Waalwijk heeft de business unit Technisch Beheer van SPIE een tijdelijke voorziening gerealiseerd voor de onderzoekers van DSM Resins. Tijdens de verbouwing van het laboratorium op de site moesten belangrijke primaire processen door blijven gaan.

SPIE heeft een speciaal hiertoe uitgeruste unit van Portakabin op het terrein verzorgd. Met afmetingen van ruim 18 x 4 meter is een bruto vloeroppervlak gecreëerd van bijna 80m2, waarin werkplekken waren voorzien voor de laboranten.

De unit is voorzien van klimaatbeheersing, een datanetwerk en speciale voorzieningen voor het onderzoekswerk. Het aan- en afvoeren was een project op zich; dat moest over de openbare weg en onder transportbegeleiding.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met

+31 (0)6 547 450 14 ronald.dercksen(at)spie.com