Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE digitaliseert in nieuwe Erasmus MC

Bij Erasmus MC in Rotterdam heeft SPIE het grootste multimedia tablet traject tot nu toe uitgerold. Het nieuwe Erasmus MC is voorzien van 825 tablets en 600 tv's.

In het Erasmus MC kunnen patiënten die in het nieuwe gedeelte van het ziekenhuis liggen, gebruik maken van een tablet en/of een tv. Met zo’n tablet of tv-scherm kunnen zij bijvoorbeeld tv kijken, eten bestellen, de verlichting en temperatuur regelen en de verpleging kan direct het zorgdossier inzien. Dankzij SPIE. SPIE levert de tablets en/of tv-schermen met het nieuwste Healthcare softwareplatform. Alles gemanaged en beheerd door SPIE.

Niemand minder dan John de Wolf promoot de tablets in dit filmpje: https://youtu.be/BFhJMaarHsY

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Cock Bons

+31 (0)6 104 257 11 cock.bons(at)spie.com