Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE verhuist in Terneuzen naar Maintenance Value Park

Afgelopen vrijdag 13 april zijn de SPIE-medewerkers van de locatie Terneuzen verhuisd. Het nieuwe kantoorpand en de bijbehorende werkplaatsruimte zijn gelegen op het Maintenance Value Park, Innovatieweg 12 te Hoek (gemeente Terneuzen).

Bij de bouw van het nieuwe kantoorpand zijn de nieuwste milieuvriendelijke bouwtechnieken toegepast. Het gebruik van een warmtepomp zorgt ervoor dat er geen verbruik van gas meer nodig is. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van de aanwezige koude en warme luchtstromen binnen het pand door een warmte/koud-uitwisseling tussen de verschillende ruimten. Daarnaast heeft het nieuwe pand een lichtregelingsysteem. Met behulp van aanwezigheidsdetectie zal de verlichting niet onnodig branden en meten sensoren het daglicht, zodat er een automatische aanpassing is van het niveau van het kunstlicht.

De verhuizing is een strategische keuze, met als doel het regionaal nog beter van dienst kunnen zijn van onze klanten. De ligging van het Maintenance Value Park speelt daarbij een grote rol; direct naast de Westerscheldetunnel, waarbij de lijntjes richting de klant in de Kanaalzone kort zijn.

Door de krachten van engineering en uitvoering te bundelen, kan SPIE vanuit de vestiging in Terneuzen het complete traject verzorgen van conceptueel design tot en met engineering, bouw, inbedrijfstelling en onderhoud van industriële-, gebouwgebonden-, energie-, en infrastructurele installaties.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Misja van Oostenbrugge

+31 (0)88 119 2100 m.vanoostenbrugge(at)spie.com