Menu Search
Terug naar Nieuws

The Dutch Mountains gelanceerd

Afgelopen vrijdag was de lancering van The Dutch Mountains. De gemeente Veldhoven, waar het gebouw zal komen te staan, onderstreepte haar geloof in het gebouw met een handtekening op de intentieverklaring. Samen met de initiatiefnemers werd een intentieovereenkomst ondertekend waarin de betrokken partijen zich committeren aan het inzetten voor de realisatie van het complex.

Als het aan de initiatiefnemers ligt, wordt Dutch Mountains, het grootste houten gebouw ter wereld dat als ideale woon-, werk- en verblijfsomgeving zal fungeren, in 2020 opgeleverd. Het complex omvat niet alleen bedrijven, hotels en een conferentiecentrum, maar er is ook een park in ondergebracht net als tal van publieke voorzieningen. De Dutch Mountains onderscheidt zich bovendien van bestaande gebouwen omdat het maximaal zelfvoorzienend is met gesloten kringlopen op het gebied van energie, water, afval en materialen.

Ook SPIE heeft getekend

SPIE is één van deze initiatiefnemers en bleef uiteraard niet achter met het uitspreken van haar geloof in de komst van het innovatieve gebouw.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Jacco Saaman

+31 (0)6 134 990 43 jacco.saaman(at)spie.com