Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE en Brabant Cycling Business Club organiseren fietstour in Oss

Halverwege januari heeft SPIE in samenwerking met Brabant Cycling Businessclub een fietstour georganiseerd in Oss. Brabant Cycling Businessclub is een initiatief, ontstaan uit Brabant Cycling, de sportieve tak van het platform Ons Brabant Fietst. Dit platform is de vlag waaronder een groot aantal Brabantse organisaties met hun achterban het fietsen in Brabant versterkt en uitdraagt. Samen werken zij aan een duurzaam, bereikbaar en aantrekkelijk Brabant voor fietsers.

De ruim 60 vertegenwoordigers van Brabantse ondernemers werden ontvangen in het kantoor van SPIE in Oss waarvan er, ondanks het slechte weer, 40 deelnamen aan de fietstocht.

Bart Brentjens, olympisch gouden medaillewinnaar in Atlanta, had het parcours van circa 20 kilometer uitgezet door de natuurgebieden Herperduin, Maashorst en Slabroeken. Nadat men moe maar voldoen terugkwam van de fietstour stond er een warm en koud buffet klaar om de innerlijke mens te verzorgen.

Aansluitend gaf Henri van Zandbeek een presentatie over de activiteiten van SPIE. Iwan Spekenbrink, teammanager van de meest succesvolle wielerploeg van het afgelopen jaar, met onder andere Giro winnaar Tom Dumoulin in de gelederen, sloot het event af. Iwan nam de gasten mee in de wereld van de professionele wielersport en vertelde enthousiast over zijn ervaringen.

Meer informatie over het platform Ons Brabant Fietst: www.onsbrabantfietst.nl

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met Henri van Zandbeek:

+31 6 52016176 hvzandbeek(at)vddonk.nl