Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE breidt haar werkzaamheden voor SEGRO uit naar België

Breda, januari 2018 – Sinds 2015 werkt SPIE aan het onderhoud van verschillend vastgoed van SEGRO in Nederland. Deze samenwerking is SEGRO goed bevallen, waardoor zij de samenwerking met de divisie e-fficient buildings van SPIE in 2018 uitbreidt naar haar bedrijfspanden in België.

Het Britse SEGRO is een logistiek vastgoed ontwikkelaar met panden in verschillende landen in de EU, zoals Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Als een van Europa’s toonaangevende vastgoedontwikkelaars hebben ze zo’n zes miljoen vierkante meter ruimte in beheer. SEGRO ziet dit als een belangrijke kans en verantwoordelijkheid om duurzame gebouwen te creëren om tegemoet te komen aan de wensen van de klanten en de bestaande wet-& regelgeving.

Bij de divisie e-fficient buildings is blij gereageerd op het vertrouwen dat SEGRO in SPIE heeft en het besluit om de samenwerking ook in België voort te zetten. Met dit contract heeft SPIE nu een samenwerking in Nederland, Duitsland en België.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met:

+31 (0)6 537 170 66 bianca.benard(at)spie.com