Menu Search
Terug naar Nieuws

Met drie overnames in 2018 begint SPIE het jaar goed

Deze maand verwelkomde SPIE Nederland drie nieuwe aanwinsten, het onderdeel Infranet Schiphol Telecom van A.Hak, het bedrijf Inmeco, en de Nederlandse vestiging van Bohlen & Doyen, binnen haar muren. Met deze overnames verstevigt SPIE haar positie in Nederland als multitechnische speler op het terrein van Smart city en Industry services.

Bedrijfsonderdeel Infranet Schiphol Telecom van A.Hak maakt vanaf 1 januari 2018 deel uit van SPIE

Met ingang van 1 januari 2018 neemt SPIE Nederland B.V. het Infranet-onderdeel Schiphol Telecom over van A.Hak. SPIE neemt zowel de zakelijke contracten als de arbeidscontracten van de medewerkers over. Klanten kunnen rekenen op een goede voortzetting van de dienstverlening. Medewerkers behouden hun baan en hebben een goed toekomstperspectief bij de Business Unit Network Solutions van SPIE waar telecom een kernactiviteit is. A.Hak werkt intensief samen met SPIE om de overgang voor medewerkers en klanten zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Het marktsegment Industry services versterkt zich met Inmeco en de Nederlandse vestiging van Bohlen & Doyen

Inmeco is werkzaam binnen de procesindustrie, waar zij zich als specialist in het preventief en correctief onderhouden van Flowmeters heeft geprofileerd. Zij voegt haar kennis toe binnen het marktsegment Industry services, waar de focus ligt op het engineeren, bouwen, onderhouden en optimaliseren van industriële processen, het terugwinnen van energie en het duurzaam beheren van technische installaties.

Ook de Nederlandse vestiging van Bohlen & Doyen voegt zich bij Industry services. Bohlen & Doyen is in Duitsland al meer dan 50 jaar een service provider en realisatiepartner voor energie infrastructuur: gas, elektra, water, telecommunicatie, stadsverwarming, petrochemie, offshore installaties en duurzame energie. Deze Nederlandse vestiging van Bohlen en Doyen behoort bij SPIE en heet vanaf nu SPIE Meppel B.V. Hier houden zij zich o.a. bezig met design en engineering, realisatie en onderhoud van (ondergrondse) pijpleidingen, kabels, installaties voor o.a. gas- en stadsverwarming distributienetwerken. De Nederlandse Gasunie is de belangrijkste klant van SPIE Meppel.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met Manouk Loonstijn

+31 (0)6 12451682 manouk.loonstijn(at)spie.com