Menu Search
Terug naar Nieuws

Home Nieuws Young SPIE bezoekt afvalverwerkingsbedrijf Attero

Young SPIE bezoekt afvalverwerkingsbedrijf Attero

Eind november bezocht Young SPIE afvalverwerkingsbedrijf Attero in Wijster. SPIE werkt daar momenteel aan de installatie van een nieuwe Polymeren Recycling Plant, waar plastic zakken en andere folies worden verwerkt tot hoogwaardig re-granulaat voor recycling.

De dag begon met een presentatie van Willy Peeks (manager Engineering & Techniek) over de verschillende soorten afvalscheiding bij Attero. Vervolgens lichtte Cher Stuivenberg (Projectengineer) het project toe dat SPIE in opdracht van Attero uitvoert. Het is mooi om te zien hoe de samenwerking tussen SPIE en Attero tijdens dit project is gegroeid!

De deelnemers werden opgedeeld in twee groepen, waarna de eerste groep startte met een rondleiding in de fabriek. Het was interessant om onze collega’s daar aan het werk te zien. De andere groep kreeg een uitdagende business case op het gebied van innovatie voorgelegd. Jacco Saaman (directeur Business en Innovation) hielp de deelnemers hierbij. Tot de pauze werd er hard gewerkt en gediscussieerd over de uitwerking van deze case. Na de pauze werden de rollen omgedraaid.

Nadat de tweede rondleiding was afgerond, werd gezamenlijk gesproken over de uitwerking van de business case, dat leidde tot interessante inzichten. De dag  werd afgesloten met een drankje, waarna iedereen weer huiswaarts ging. Alle deelnemers bedankt voor jullie komst en enthousiaste bijdrage!

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met Coen Roberts

+31 (0)6 204 460 99 coen.roberts(at)spie.com