Menu Search
Terug naar Nieuws

Home Nieuws Leon Reijmer tweede bij TopCoach van het Jaar-verkiezing

Leon Reijmer tweede bij TopCoach van het Jaar-verkiezing

Leon Reijmer van SPIE ontving deze middag de tweede prijs bij de verkiezing van TopCoach van het Jaar, de award van OTIB (het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf) die hiermee de beste praktijkopleider van Nederland onderscheidt. Leon, 2e in de categorie Grootbedrijf, begeleidt leerlingen bij de SPIE Academy tijdens diverse technische opleidingen.

Leon Reijmer

Leon Reijmer, 59 jaar oud, werkt sinds 2007 als oefencoach. Hij vergelijkt zichzelf met een gids voor studenten: “Ik vind het leuk om een reis met hen te maken. Mijn uitdaging is om ze te vertellen waar ze moeten kijken zonder te zeggen wat ze moeten zien, om ze te laten leren om het in de praktijk te verkennen en te ervaren. Het is geweldig om daar erkenning voor te krijgen.”

Bekijk hier de nominatiefilm van Leon

De criteria voor de verkiezing zijn gebaseerd op een competentiematrix en gekoppeld aan de OTIB programmalijnen Kwaliteit Praktijkscholing en de uitgangspunten van de OTIB-programma’s. De genomineerden werden door een deskundige jury naast de vak- en beroepsdeskundigheid, vooral beoordeeld op hun professionele grondhouding en hoe zich dat in de praktijk uit.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met René Gieben

+31 (0)478 578444 academy(at)spie.com